
Apie mus


Šefas Vytautas Minialga, sukaupęs ilgametę patirtį įvairiose gastronominėse erdvėse – nuo aukštos klasės restoranų ir viešbučių virtuvių iki jaukių barų bei kavinių – į kiekvieną patiekalą įdeda ne tik meistriškumo, bet ir širdies.
Jam svarbiausia, kad maistas būtų artimas ir suprantamas: kad skonis būtų aiškus, ingredientai tarpusavyje kalbėtųsi, o lėkštėje gimtų jauki harmonija.
„Man tikrai norisi, kad žmogus, pamatęs patiekalą, nusišypsotų. O paragavęs – nebesustotų... Kad kiekvienas kąsnis taptų prisiminimu, į kurį gera sugrįžti,“ – šypsodamasis sako šefas.


ARTI šefas Vytautas Minialga
Kiekvieną dieną mūsų restorano durys atsiveria su meile – tyliai, bet nuoširdžiai, tarsi pakviesdamos į vietą, kur laikas sulėtėja, o rūpestis kiekviena detale jaučiamas nuo pirmųjų žingsnių.
Pasitinka žaliuojantis jaukumas: švelnūs žalsvi atspalviai, natūralios tekstūros, šviesa, glostanti sienas, o ore tvyro ramybė, kuri kviečia atsipalaiduoti ir tiesiog pabūti.
Kiekvienas kąsnis čia – tai ne tik skonis, tai jausmas. Akimirka, kurią norisi įsiminti, sugrįžti prie jos mintimis. Maistas kuriamas tam, kad sujungtų – su savimi, su kitais, su gyvenimo skoniais!
Mūsų tikslas – ne tik pamaitinti. Norime pripildyti jus emocijomis, kurios išlieka ilgam.
Mūsų filosofija


Sukaupęs daugiau nei 20 metų patirties svetingumo pasaulyje, Aurelijus Grigas tiki – gyvenimas yra apie skonį!
Jį žavi gėrimų pasaulis, nauji atradimai ir patirtys, o ypač – vynas ir putojantys gėrimai, kuriems jaučia ypatingą artumą. Savo žinias Aurelijus gilino namų someljė mokymuose, o dabar dalijasi jomis su šypsena ir nuoširdžiu noru pradžiuginti.
Kaip restorano vadovas, jis teigia kuriantis atmosferą, kurioje kiekvienas svečias jaučiasi laukiamas, svarbus ir matomas. Nes tik ten, kur gera būti, gali atsiskleisti tikrieji gyvenimo skoniai – šilti, nuoširdūs ir nepamirštami.
ARTI vadovas Aurelijus Grigas
Rezervuoti staliuką
Kviečiame ARTI restorane apsilankyti iš anksto rezervavus staliuką. Tai padaryti galite užpildę formą žemiau esančioje nuorodoje.