Meniu

Užkandžiai

Austrės 2 vnt

Balzaminis actas, raudonasis svogūnas, actas

10
Austrės 6 vnt
26

Balzaminis actas, raudonasis svogūnas, actas

Marinuotos alyvuogės

Patiekiama su česnakine duonele

5,5
Antienos paštetas

Patiekiama su česnakine duonele

7,5
Jaučio žandų kroketai

Patiekiama su trumų majonezu

Jautienos tar tar

Jautienos nugarinė, bulvių traškučiai, marinuoti svogūnai, ožkos sūrio kremas, kedrinės pinijos

10
11
Tuno tar tar
12

Ridikai, kaparėliai, apelsinai, ponzu, mangų tyrė

Tigrinės krevetės

8/12 dydžio, čili pipirai, laiškinis česnakas, žolelių aliejus, duonelė.

12
Brusketos

- Brusketų trio (+1 eur)

- Sūdyta lašiša, wasabi majonezas, vytinti pomidoriukai

- Serano kumpis, saulėje džiovinti pomidorai, melionas

- Ožkos sūris, aviečių tyrė, kedrinės pinijos

10
Užkandžių rinkinys
23

Sūris, mėsytės, artišokai, alyvuogės, migdolai

Pagrindiniai

Dienos pasta

Teirautis aptarnaujančio personalo

9-13
Kiaulienos šonkauliai
15

Su alaus ir sriracha glazūra, raudonojo vyno padažu

Vaivorykštinis upėtakis

Patiekiama su sojų pupelių kremu, chimichurri

13
Antienos krūtinėlė

Su obuolių-salierų muslinu, gervuogių padažu

16
Sviestažuvės filė

Patiekiama su brokolių tyre ir ponzu

Midijos

Su obuolių sidru, šonine ir porais

14
12
Tuno kepsnys
18

Patiekiama su sojų pupelių kremu, wasabi majonezu

Brandinta jautienos nugarinė

Patiekiama su brokolių tyre ir chimichurri padažu

21

Sriubos / salotos

Dienos sriuba

Teirautis aptarnaujančio personalo

3
Krevečių salotos
12

Salotos, pomidoriukai, sojų pupelės, brokoliai, marinuoti svogūnėliai, mango majonezas, sėklos

Šaltibarščiai

Patiekiama su bulvytėmis

4,5
Buratos salotos

Sultenės, rukola, uogos, melionas, pesto, pomidoriukai, sėklos

12
Trinta obuolių-salierų

Su rūkyta skumbre

7
Cezario salotos
7,5-14

Klasikinis Cezaris - 7,5

Su vištiena - 9

Su krevetėmis - 11

Su jautiena - 14

Garnyrai / vaikams

Jaunos bulvytės

Su žolelių sviestu ir kmynais

2,5
Gruzdintos bulvytės
5,5

Patiekiama su daržovėmis

Kepintos daržovės

Brokoliai, žirnių ankštys, vyšniniai pomidoriukai

2,5
Pasta su grietinėle

Grietinėlės padaže, su parmezano sūriu

6,5
Marinuoti kopūstai/svogūnai

Su rausvaisiais pipirais ir lauro lapais

Bulvytės fri

Su česnaku ir parmezano sūriu

2,5
2,5
Traškios vištienos juostelės
6,5

Patiekiama su bulvytėmis

Varškėtukai
6,5
Šviežios salotos

Sultenė, rukola, alyvuogės

2,5
Mini Cezario salotos
2,5

Desertai

Ledų asorti

3 ledų skoniai, patiekiami su karamele ir kedrinėmis pinijomis

6
Mango sūrio pyragas
7

Patiekiama su vaisių tyre ir šviežiomis uogomis

Creme brulle

Patiekiama su laimo ledais

7

Rezervuoti staliuką

Kviečiame ARTI restorane apsilankyti iš anksto rezervavus staliuką. Tai padaryti galite užpildę formą žemiau esančioje nuorodoje.