
Meniu
Užkandžiai
Austrės 2 vnt
Balzaminis actas, raudonasis svogūnas, actas
10
Austrės 6 vnt
26
Balzaminis actas, raudonasis svogūnas, actas
Marinuotos alyvuogės
Patiekiama su česnakine duonele
5,5
Antienos paštetas
Patiekiama su česnakine duonele
7,5
Jaučio žandų kroketai
Patiekiama su trumų majonezu
Jautienos tar tar
Jautienos nugarinė, bulvių traškučiai, marinuoti svogūnai, ožkos sūrio kremas, kedrinės pinijos
10
11
Tuno tar tar
12
Ridikai, kaparėliai, apelsinai, ponzu, mangų tyrė
Tigrinės krevetės
8/12 dydžio, čili pipirai, laiškinis česnakas, žolelių aliejus, duonelė.
12
Brusketos
- Brusketų trio (+1 eur)
- Sūdyta lašiša, wasabi majonezas, vytinti pomidoriukai
- Serano kumpis, saulėje džiovinti pomidorai, melionas
- Ožkos sūris, aviečių tyrė, kedrinės pinijos
10
Užkandžių rinkinys
23
Sūris, mėsytės, artišokai, alyvuogės, migdolai
Pagrindiniai
Dienos pasta
Teirautis aptarnaujančio personalo
9-13
Kiaulienos šonkauliai
15
Su alaus ir sriracha glazūra, raudonojo vyno padažu
Vaivorykštinis upėtakis
Patiekiama su sojų pupelių kremu, chimichurri
13
Antienos krūtinėlė
Su obuolių-salierų muslinu, gervuogių padažu
16
Sviestažuvės filė
Patiekiama su brokolių tyre ir ponzu
Midijos
Su obuolių sidru, šonine ir porais
14
12
Tuno kepsnys
18
Patiekiama su sojų pupelių kremu, wasabi majonezu
Brandinta jautienos nugarinė
Patiekiama su brokolių tyre ir chimichurri padažu
21
Sriubos / salotos
Dienos sriuba
Teirautis aptarnaujančio personalo
3
Krevečių salotos
12
Salotos, pomidoriukai, sojų pupelės, brokoliai, marinuoti svogūnėliai, mango majonezas, sėklos
Šaltibarščiai
Patiekiama su bulvytėmis
4,5
Buratos salotos
Sultenės, rukola, uogos, melionas, pesto, pomidoriukai, sėklos
12
Trinta obuolių-salierų
Su rūkyta skumbre
7
Cezario salotos
7,5-14
Klasikinis Cezaris - 7,5
Su vištiena - 9
Su krevetėmis - 11
Su jautiena - 14
Garnyrai / vaikams
Jaunos bulvytės
Su žolelių sviestu ir kmynais
2,5
Gruzdintos bulvytės
5,5
Patiekiama su daržovėmis
Kepintos daržovės
Brokoliai, žirnių ankštys, vyšniniai pomidoriukai
2,5
Pasta su grietinėle
Grietinėlės padaže, su parmezano sūriu
6,5
Marinuoti kopūstai/svogūnai
Su rausvaisiais pipirais ir lauro lapais
Bulvytės fri
Su česnaku ir parmezano sūriu
2,5
2,5
Traškios vištienos juostelės
6,5
Patiekiama su bulvytėmis
Varškėtukai
6,5
Šviežios salotos
Sultenė, rukola, alyvuogės
2,5
Mini Cezario salotos
2,5
Desertai
Ledų asorti
3 ledų skoniai, patiekiami su karamele ir kedrinėmis pinijomis
6
Mango sūrio pyragas
7
Patiekiama su vaisių tyre ir šviežiomis uogomis
Creme brulle
Patiekiama su laimo ledais
7
Rezervuoti staliuką
Kviečiame ARTI restorane apsilankyti iš anksto rezervavus staliuką. Tai padaryti galite užpildę formą žemiau esančioje nuorodoje.